Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση διαιτησίας 30-3-2016

Ο Βρασίδας Νέας Περάμου διοργανώνει σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Καβάλας ενημερωτική εκδήλωση σε θέματα κανονισμών διαιτησίας, στον χώρο εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέας Περάμου την Τετάρτη στις 30 Μαρτίου στις 19:00 η ώρα.

 




  Ο Βρασίδας, είναι ένα σωματείο που στοχεύει στην ανάπτυξη της παιδείας των αθλητών, έτσι ώστε να δημιουργήσει ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της κοινωνίας και την καθημερινής ζωής. Ποτέ δεν ήταν μέλλημα του σωματείου η νίκη στα τμήματα υποδομής. Κύριο μέλλημα μας ήταν, είναι και θα είνα η σωστή άθληση και διαπαιδαγώγηση, ο αλληλοσεβασμός και φυσικά το 'ευ αγωνίζεσθαι'. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, οργανώνουμε αυτήν την πολύ σημαντική ενημερωτική εκδήλωση έτσι ώστε να προτάξουμε τον σεβασμό στους διαιτητές και τους κανόνες του παιχνιδιού.
   Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου και κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Τελίδης Ηλίας και ο Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ οι οποίοι προέρχονται απο τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καβάλας και ο Αντωνίου Αντώνης ο οποίος είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της Ε.Π.Σ. Καβάλας.
   Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε φορείς της περιοχής μας, σε προπονητές, παράγοντες, γονείς και σε όλους τους αθλητές, ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και τους κανονισμούς αυτού.
Εδώ να σημειώσουμε ότι η παρουσία των αθλητών του σωματείου μας, είναι υποχρεωτική.

Official Facebook Page: AMS Vrasidas Neas Peramou
και Akadhmia AMS Vrasidas Neas Peramou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου