Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά 'ΒΡΑΣΙΔΑΣ 2016'

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι της Ακαδημίας μας!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για τέταρτη (4η) συνεχόμενη σεζόν το σωματείο μας θα πραγματοποιήσει το τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, “ΒΡΑΣΙΔΑΣ 2016”. 

Οι καιροί που διανύουμε, δεν μας επιτρέπουν εφησυχασμό, ωχαδερφισμό και ανυπαρξία, και έτσι ο σύλλογος μας, δίνει το ερέθισμα για μία ακόμη χρονιά στην τοπική κοινωνία μας για ενεργοποίηση και αφύπνηση. Ελπίζουμε στην απόλυτη συνεργασία όλων των φορέων έτσι ώστε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο σε όλους του φιλοξενούμενους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα ομορφύνουν το γήπεδο της Νέας Περάμου, το διήμερο 14 και 15 Μαΐου του 2016.

Βασικός άξονας, του διήμερου φεστιβάλ ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών, είναι να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες ώρες παίζοντας ποδόσφαιρο και αναπτύσσοντας σχέσεις και φιλίες. Στόχος μας και φέτος είναι να πραγματοποιήσουμε ένα τουρνουά στο οποίο δε θα παίζει ρόλο το αποτέλεσμα και η νίκη αλλά η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι.

ΟΙ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έπειτα από αρκετή σκέψη και πάντα σε συνεργασία των προπονητών με την διοίκηση του συλλόγου, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί το περσινό μοντέλο στις ηλικιακές κατηγορίες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά και πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Μαΐου θα αγωνιστούν τα τμήματα Κ12 (γεννηθέντες το 2003-2004), ενώ την Κυριακή θα παίξουν οι κατηγορίες Κ10(2005-2006) και Κ8 (2007-2008). Σε αυτές ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με συνολικά 4 τμήματα (2 στο Κ12 κι από 1 στο Κ10 και Κ8).

ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ

Αν και ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας μέχρι και την έναρξη του τουρνουά είναι αρκετός, έχουμε καταφέρει να οριστικοποιήσουμε την παρουσία του 95% των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτό, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε πλήρη εικόνα των σωματείων που θα μας κάνουν την τιμή να φιλοξενήσουμε στους χώρους μας. Συνολικά θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας 24 τμήματα (συμπεριλαμβανομένου των τεσσάρων τμημάτων του συλλόγου μας).

Για ακόμη μία χρονιά ο σκελετός των συμμετεχόντων δεν θα είναι καθαρά και μόνο τοπικός αλλά θα έχουμε και εκλεκτούς καλεσμένους από της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη), την Ε.Π.Σ. Δράμας, την Ε.Π.Σ. Ξάνθης και για πρώτη φορά φέτος ομάδα από την Ε.Π.Σ. Έβρου.  Φυσικά το τουρνουά μας θα το τιμήσουν ομάδες και από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Φέτος, επλίζουμε στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη κοινοποίηση  του προγράμματος των αγώνων, έτσι ώστε να βελτιστοποίησουμε την οργάνωση και τον προγραμματισμό του τουρνουά. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοίχημα για μας κάθε χρόνο, καθώς θέλουμε να αποφεύγουμε κάθε είδους κωλυσιεργία, όπως επισης και την ταλαιπωρία των μικρών αλλά και των μεγάλων μας φίλων.


Τέλος, στα πλαίσια της καλής θέλησης, επικοινωνίας και διαλόγου θα θέλαμε να ζητήσουμε την βοήθεια των γονέων και των φίλων της Ακαδημίας μας. Οποιαδήποτε πρόταση, σκέψη, άποψη η οποία θα μπορέσει να μας κάνει καλύτερους μπορεί να συζητηθεί ούτως ώστε και φέτος να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα τουρνουά αντάξιο των 3 προηγουμένων. Άλλωστε εχθρός του καλού είναι...το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση σχετικά με το τουρνουά, μπορείτε να απευθύνεστε στους:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (6945065863) ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΒΡΑΣΙΔΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΤΖΙΟΣ (6974810207) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ (6944753380) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ (6938535696 - 6947176675) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Και στην επίσημη σελίδα της ακαδημίας της ομάδας στο Facebook.
https://www.facebook.com/Akadhmia-AMS-Vrasida-Neas-Peramou-1119685438043452/?ref=hl

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του ΑΜΣ Βρασίδα Νέας Περάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου