Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Βρασίδας- Αναγέννηση Λιμεναρίων=3-0: Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα μας

Την πέμπτη του νίκη πέτυχε ο Βρασίδας το μεσημέρι  της τετάρτης(2-12-2015), στο εξ΄αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, με το επιβλητικό 3-0 επί της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

Ήταν μία νίκη που συνδυάστηκε από ωραίο ποδόσφαιρο, νέους παίχτες στην βασική σύνθεση και μηδέν παθητικό. Έτσι, δείχνει να συνέρχεται και να παίρνει ψυχολογία πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Καλύτερα μπήκε ο Βρασίδας στο παιχνίδι με περισσότερο πάθος και όρεξη για ωραίο ποδόσφαιρο. Ο κυριότερος τρόπος εκτέλεσης όμως ήταν τα μακρινά σουτ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις. Από την άλλη, η ομάδα από την Θάσο, έδειξε να έχει πολλά προβλήματα στον χώρο του κέντρου και ασυνεννοησία μεταξύ των παιχτών της. Η προειδοποιητική βολή ήρθε από τον Βρασίδα, όταν ο Νίκος Σιδηρόπουλος  βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Αδαμάκη, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να τελειώσει αποτελεσματικά, Όμως στο 32, μετά από πολλές πάσες από τον Βρασίδα στον χώρο του κέντρου, ο Νίκος Σιδηρόπουλος σούταρε και αφού η μπάλα κόντραρε στα σώματα, κατέληξε στα δίχτυα της Αναγέννησης. Πριν καλά καλά κοπάσουν τα πανηγύρια για τους γηπεδούχους, ο Τσοχαταρίδης μετά από διείσδυση, ανατράπηκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα του Βρασίδα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Σιδηρόπουλος όπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Εκεί όπου  όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 2-0, ο Χατζησταύρου με μία πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, βρήκε με σέντρα τον Αδαμάκη ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0 για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα καθώς η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να αιφνιδιάσει και να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Οι παίχτες του Βρασίδα έμοιαζαν πιο αποφασισμένοι για την νίκη και κράτησαν το αποτέλεσμα με ευκολία. Είχαν και τις φάσεις μάλιστα για να διευρύνουν το σκορ αλλά έπεσαν πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα της Αναγέννησης.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Μουράτσι Φώτης
Σιδηρόπουλος Μάνος
Γιακωβίδης Σωτήρης (Ελευθεριάδης Σωτήρης, 80΄)
Αναστασιάδης Αποστόλης
Χατζησταύρου Γιώργος
Τραγατζόπουλος Κώστας
Περκουλίδης Αλέξης (Κωνσταντάρας Γιώργος, 62΄)
Σιδηρόπουλος Νίκος (Τζιτζιός Σταύρος, 71΄)
Τσοχαταρίδης Νίκος
Αδαμάκης Ιορδάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου