Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα στο τελευταίο ματς για το 2015

Μέτρια εμφάνιση και αναπόφευκτη ήττα για τον Βρασίδα στο τελευταίο ματς για το 2015 στον εκτός έδρα αγώνα με την Δόξα Θεολόγου. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας κρατάει την προσπάθεια και το πάθος απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία της league ΕΠΣ Καβάλας και είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Γ΄εθνική.

Το κλίμα στις εξέδρες του γηπέδου του Πότου ήταν πανηγυρικό από πολύ πριν την έναρξη του αγώνα καθώς οι Θασίτες ήξεραν ότι με ενδεχόμενη νίκη επί της ομάδας μας, θα σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση της κατηγορίας και θα κάνουν καλά Χριστούγεννα και με μεγάλα όνειρα για το νέο έτος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας με αρκετές κερδισμένες μονομαχίες και όρεξη για ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ο Βρασίδας ήταν αυτός που έκανε και το πρώτο σουτ στο παιχνίδι με τον Τραγατζόπουλο, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μαντζιώρη.
Η πολύ καλή επιθετική λειτουργία της δόξας, άρχισε να φαίνεται στο ματς, με απόρροια το γκολ που σημειώθηκε στο 15΄ λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Χιονίδη μετά από ασυνεννοησία του Μουράτσι και του Μ. Σιδηρόπουλου. Στην συνέχεια, η αμυντική λειτουργία του Βρασίδα έδειξε κάποιες αδυναμίες και είχαν ως συνέπεια το να δεχτεί η ομάδα άλλα δύο γρήγορα γκολ και να τελειώσουν οι όποιες πιθανότητες είχε η ομάδα για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν ο Γελαδάρης και ο Παπαδόπουλος Θ. διαμόρφωσαν στο 24΄και στο 30΄αντίστοιχα το 3-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και η ομάδα μας δημιούργησε καλές ευκαιρίες με τους  Δάδαρο και Κωνσταντάρα και στην εκπνοή του ημιχρόνου ο αρχηγός, Νίκος Σιδηρόπουλος, έκανε το 3-1 με ωραίο σουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πίεση από την ομάδα μας αλλά χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις και στο 72΄ο Χιονίδης μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Σύνθεση της ομάδας μας:

Μουράτσι, Μ Σιδηρόπουλος, Χατζησταύρου, Αναστασιάδης, Γιακωβίδης, Περκουλίδης, Τζιτζιός, Τραγατζόπουλος, Δάδαρος, Ν. Σιδηρόπουλος, Κωνσταντάρας (65΄Ζάνταλης)

Η βαθμολογία μετά από 16 αγωνιστικές είναι η εξής:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου