Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πρωτιά για το τμήμα του Κ12!

Τελειώσε λοιπόν η πρωτη φάση του πρωταθήματος του Κ12 και η ομάδα μας, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της.

   Πολλές και ωραίες στιγμές μας χάρισαν οι ΄μπέμπηδες' του Γαβριήλ Καρφόπουλου αυτή την περίοδο που εξελίσσεται το πρωτάθλημα του Κ12. Η ομάδα απορρέει μία πολύ ευχάριστη αύρα με ένα γεμάτο ρόστερ που αποτελείται από περίπου 20 ποδοσφαιριστές και φυσικά όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για την πολύ καλή πορεία της ομάδας.


   Την πολύ καλή πορεία της ομάδας ήρθε να επιβεβαιώσει η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας όπου κέρδισε με 8-1 την ομάδα της Καβάλας 2004. Σ' αυτό το παιχνίδι βρέθηκαν στις εξέδρες, εκτός από τους γονείς των παιδιών, και η διοίκηση μαζί με την ανδρική ομάδα του Βρασίδα Νέας Περάμου όπου ήρθαν να στηρίξουν τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών!
   Από εδώ και πέρα, η ΕΠΣ Καβάλας σκέφτεται το αίτημα των ομάδων για να πραγματοποιηθεί τελική φάση όπου θα αγωνιστούν οι τέσσερις(4) καλύτερες ομάδες για να αναδειχτεί ο πρωταθλητής. Οι πρώτες σκέψεις είναι να γίνει η τελική φάση την Μεγάλη Τετάρτη στις 27 του Απρίλη αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής. Πάντως, οι ομάδες που θα βρίσκονται στην τελική φάση, είναι οι πρωταθλήτριες Βρασίδας Νέας Περάμου, Άρης Ζυγού, Νέστος Χρυσούπολης και μία εκ των Ναζιανζού Καρβάλης και Κεραμωτής όπου διεκδικούν την δεύτερη θέση στον όμιλο όπου αποτελούταν από οχτώ(8) ομάδες.
   Η ομάδας μας ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 13 βαθμούς πετυχαίνοντας 24 τέρματα και δεχόμενη .
   Τα αποτελέσματα συνοπτικά είναι τα εξής:
Βρασίδας- Ηρακλής Καβάλας=0-0
Βρασίδας- Δόξα Αμυγδαλεώνα=9-0
Βρασίδας- Θεαγένης=4-1
Βρασίδας- Α.Ε. Καβάλας=3-2
Βρασίδας- Καβάλα 2004=8-1




Official Facebook Page:  AMS Vrasidas Neas Peramou
και Akadhmia AMS Vrasida Neas Peramou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου