Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Τελετή λήξης Ακαδημιών αγωνιστικής περιόδου 2015-2016!

Πέρασαν κάτι περισσότερο από εννιά(9) μήνες από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για την Ακαδημία μας και σιγά σιγά πλησιάζουμε προς την λήξη της.

Έπειτα απο 102 ημέρες προπόνησης, περίπου 40 επίσημα και φιλικά παιχνίδια, εξαιρουμένου του τμήματος babini, και πολλές έντονες, δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές που θα μείνουν έντονα χαραγμένες, τα πέντε(5) τμήματα μας, βρίσκονται μία ανάσα από την ολκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Φέτος, με την βοήθεια διοίκησης, προπονητών και γονιών, θέλουμε να περάσουμε μία ξέγνοιαστη μέρα όλοι μαζί έτσι ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά. Γι΄αυτό τον λόγο θα οργανώσουμε το απόγευμα της Πέμπτης, 9 Ιουνίου 2016, στο πάνω γήπεδο της Νέας Περάμου, την τελετή λήξης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 όπου και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Σ΄αυτή την γιορτή, καλεσμένοι είναι φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας αλλά και οι γονείς τους οι οποίοι δεν θα αρκεστούν σε μία απλή παρουσία.

Και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία λοιπόν, το κυρίως μενού της ημέρας θα έχει τέσσερις(4) δυνατές κόντρες. Πιο συγκεκριμένα, οι προπονητές της Ακαδημίας, δηλάδή οι Μάνος Παντούρης, Γιώργος Καλλιώρας, Γαβριήλ Καρφόπουλος, Κώστας Τραγαντζόπουλος και Γιάννης Καρακότσαλης σε συνεργασία με τους γονείς των αθλητών, θα συνθέσουν τις ομάδες που θα κοντράρουν τα 4 από τα 5 τμήματα μας, δηλαδή τα Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8.
Οι αγώνες θα είναι 20λεπτοι για να αποφύγουμε τις 'δυσάρεστες καταστάσεις' για τους γονείς, όπως τα μεγάλα σκορ και τους τραυματισμούς. Το παιχνίδι όμως που αναμένεται να είναι το πιο σκληροτράχηλο και με την μεγαλύτερη κόντρα, καθώς φημολογείται ότι θα υπάρξει και στοίχημα, είναι το παιχνίδι με το τμήμα Κ8. Γι ' αυτό το λόγο θα έχει και διάρκεια 25 λεπτά.

Αναλυτικά λοιπόν, το πρόγραμμα την ημέρας θα είναι το εξής:
18:15 Άφιξη Αποστολών.
18:30 Προπονητές & Μπαμπαδες- Κ14
18:55 Προπονητές & Μπαμπαδες- Κ12
19:20 Προπονητές & Μπαμπαδες- Κ10
18:45 Μπαμπαδες- Κ8
19:45 Ομιλία- Τελετή Λήξης

Official Facebook Page:  AMS Vrasidas Neas Peramou
και Akadhmia AMS Vrasida Neas Peramou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου