Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Των φρονίμων τα παιδιά... ΕΠΑΝ-ΚΑΤ 2017

   

    Πραγματοποιήθηκε λοιπόν με μεγάλη επιτυχία το ιστορικό παιχνίδι των ΕΠΑΝ και των ΚΑΤ μετά απο πολλά χρόνια αποχής. Αναμνήσεις, συζητήσεις, πειράγματα αλλά και συγκίνηση συνόδεψαν το παιχνίδι και μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το ζητούμενο σ' αυτήν την πολύ σημάντικη μάζωξη που ευελπιστούμε να γίνεται κάθε χρόνο από εδώ και πέρα.

   Πολλά ενδιαφέροντα συνέβησαν λοιπόν στο γήπεδο την Νέας Περάμου την τρίτη ημέρα του Πάσχα και αξίζει να αναφερθούμε στα πιο σημαντικά. Πρώτο και καλύτερο, νομίζω είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά, το παιχνίδι άλλαξε τόπο διεξαγωγής και μεταφέρθηκε στο καινούργιο γήπεδο της Νέας Περάμου, το οποίο μπορεί να μην έχει τίποτα άλλο εκτός από χόρτο, εστίες και περίφραξη, αλλά είναι το ξεκίνημα για να δημιουργηθεί το γήπεδο που αρμόζει στο σωματείο μας και έχουν ονειρευτεί το σύνολο των Περαμιωτών.
   Το δεύτερο αξιοσημείωτο γεγονός που θα μας μείνει από αυτή την ημέρα είναι το αποτέλεσμα, το οποίο παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια, παραμένει σταθερό. Νίκη λοιπόν των ΕΠΑΝ με 6-3 και συνέχιση την νικηφόρας παράδοσης. Σ΄ αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι φήμες που κυκολφορούν λένε ότι το συνολικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι 15, ίσως και περισσότερες νίκες των ΕΠΑΝ, έναντι μηδέν(0) των ΚΑΤ. Νομίζουμε ότι στο μέλλον πρέπει να δωθεί μία πιο ακριβής απάντηση σ΄αυτό το ζήτημα.
   Τρίτον, αλλά εξίσου σημαντικό γεγονός, είναι ότι μαζεύτηκε αρκετός κόσμος για να δει τις προσπάθειες των 'παλιων' του Βρασίδα και στο τέλος του παιχνιδιού, όλοι μαζί κάναμε το 'μουχαμπέτι' μας με συνοδεία μπύρας και φυσικά σουβλάκια!
   Και μετά από αυτές τις όμορφες εικόνες που προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε μέσα από αυτό το κείμενο, φτάνουμε στο ζουμί αυτού του άρθρου το οποίο δεν είναι άλλο από το να προγραμματίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αγώνα για του χρόνου με μεγαλύτερη συμμετοχή, παιχτών και κόσμου, και να ξαναδυναμώσουμε αυτή την πολύ έντονη παράδοση!
   Αλλά θα θέλαμε να κάνουμε μία θερμή παράκληση! Ελπίζουμε στην μεγαλύτερη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, δηλαδή των παλαιμάχων που αγωνίζονται στον αγώνα. Και δεν εννοούμε μόνο με την παρουσία τους στο γήπεδο εκείνη την ημέρα, αλλά και με την συμμετοχή τους στην οργάνωση, και την κατάθεση προτάσεων για την βελτίωση του αγώνα.
   Παρακάτω θα σας παραθέσουμε τις ομάδες, όπως παρατάχθηκαν φέτος στο γήπεδο και ελπίζουμε μέχρι του χρόνου να προστεθούν ονόματα που έλειψαν είτε λόγω κακής πληροφόρησης, είτε λόγω κακού προγραμματισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝ 
  1. Μήτρου Τ.
  2. Αντωνόπουλος Μ.
  3. Αδαμάκης Μ.
  4. Κυριακίδης Κ.
  5. Οφλίδης Κ.
  6. Γουδής Κ.
  7. Καραμπατζάκης Σ.
  8. Κουφοπέτρος Σ.
  9. Γκουγκουλής 
  10. Φλωράς 
 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μήτρου Θ.



 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤ
  1.  Χατζησταύρου Γ.
  2. Δόμβρος Κ.
  3. Μήττας Θ.
  4. Βασιλειάδης Σ.
  5. Ζαφειρίου Δ.
  6. Τζιτζιός Λ.
  7. Αμανατίδης Ν.
  8. Λεμονίδης Τ.
  9. Σειτίδης Γ.
  10. Νέζας Ι.
  11. Μεταξάς Γ.
  12. Σιδηρόπουλος Κ.
  13. Σιδηρόπουλος Δ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Καμπερίδης Μ.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μεταξάς Τάσος.

Official Facebook Page:  AMS Vrasidas Neas Peramou
και Akadhmia AMS Vrasida Neas Peramou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου